Home Facebook Instagram Youtube Shop

Magician

The Magician is an illustration created over many months, in which I wanted to show the idea that all performers (including the magician’s rabbit) have a life outside the stage and it’s often not a quiet one. The rabbit is the start of that trick, so, just like any rock star, he got drunk the night before and is unable to perform.

1 Comment

    Ce fain, Toma! Nu aveam idee ca faci astfel de lucruri. Mi-a adus o stare de liniste desenul tau si m-a inspirat de asemenea. O sa incerc o poveste despre el:
    ” Intr-o alta seara de vineri seara show-ul bate la usa, si artistul se simte euforizat. Gandurile se ridica incet in psihicul lui si ii ofera o stare de neliniste. Simte o presiune launtrica si incearca sa-si concentreze atentia pe altceva. Nu reuseste, incearca din nou si din nou pana ajunge la o usoara autoconvingere. Trebuie sa-si relaxeze mintea si corpul dar fiecare idee despre spectacol atarna greu. Mai e putin pana ce totul va incepe si oamenii se aduna curiosi in sala. Artistul cedeaza din cauza presiunii. Zumzetul multimii ii aduce si mai multe ganduri grele ce il apasa mai tare si mai tare. Nu poate face fata asa ca renunta si clacheaza. Se lasa contopit de instict si renunta la orice urma a ratiunii. Apeleaza la sticlele pline de tarie si incepe sa le consume incet, in timp ce cortina se ridica in acelasi ritm in care el uita de sine. O mana coboara asupra lui si incearca sa il arunce in fata spectatorilor. Fara folos insa, deoarece dorinta publicului l-a euforizat atat de tare incat l-a condus spre inconstienta ”

    Este doar o mostra care sper sa se potriveasca macar putin cu ideea desenului tau. Thank you for your work. It is awsome!

Leave a Reply